border-en-bies

PVC – border en bies

Een border en bies is een afwerking voor PVC vloeren in visgraat en walvisgraat legpatronen. Deze afwerking wordt aan de buitenzijdes van de vloer aangebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken langs muren van de woning.

Ja, ik wil meer weten!

PVC – visgraat

De visgraat PVC vloer lijkt als twee druppels water op de authentieke houten visgraat parketvloeren die we kennen uit historische landhuizen en kastelen. De bekende in een repeterend mozaïek gelegde vloeren stammen uit het Italië van de 16e eeuw.

Ja, ik wil meer weten!
pvc-visgraat

PVC – tegels

Als je een ruimte met PVC tegels ziet, heb je in eerste instantie niet door dat het geen echte tegels zijn. Deze hebben niet alleen een fotografisch perfecte betonopdruk, ook de structuur van het beton is minutieus nagemaakt evenals de toplaag is extra mat.

Ja, ik wil meer weten!

PVC – Hongaarse punt

Als je een ruimte met een PVC vloer met Hongaarse punt ziet, zie je een prachtige vloer. De toplaag is extra mat en volgt ook qua reliëf één op één de erop gedrukte afbeelding. ‘Registered Embossing’ noemen we dat.

Ja, ik wil meer weten!
rechte-stroken

PVC – rechte stroken

De PVC met rechte stroken zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als ‘namaak’ door de mand. De moderne PVC vloeren hebben deze esthetische nadelen niet meer.

Ja, ik wil meer weten!

Linoleum

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct met een grote indrukvastheid. Het voornaamste bestanddeel is lijnzaadolie (afkomstig uit vlas, Linum usitatissimum) en als aanvulling daarop kurk of houtmeel en hars op een rug van jute.

Ja, ik wil meer weten!
Linoleum

Marmoleum

Marmoleum staat bekend om zijn krasbestendigheid. Het is over het algemeen duurzaam en kan goed bestand zijn tegen dagelijks gebruik, inclusief het weerstaan van lichte krassen. Dit maakt het een populaire keuze voor vloeren in zowel woningen als commerciële ruimtes waar slijtvastheid belangrijk is.

Ja, ik wil meer weten!

Walton

Walton is één van de populairste marmoleum vloeren. Walton is een minimalistische vloer die verkrijgbaar is in 15 verschillende kleuren. Omdat Walton gemaakt is van natuurlijke materialen, is deze vloer zeer hygiënisch. Bacteriën kunnen zich hierdoor niet vermenigvuldigen.

Ja, ik wil meer weten!
walton

Laminaat

Creëer een realistische houtlook met laminaatplanken. Als je met laminaat grote planken wilt nabootsen, is het handig als de laminaatplanken zélf ook een fors formaat hebben. De laminaatplanken ogen en voelen als écht hout en zijn bijna niet van massief hout te onderscheiden.

Ja, ik wil meer weten!

Tapijttegels

Onze hoogwaardige tapijttegels zijn veelzijdig inzetbaar, geschikt voor diverse ruimtes en gebouwen. Met name op kantoor vormen ze een stijlvolle en gezonde keuze, terwijl ze eveneens uitstekend passen in andere zakelijke omgevingen. 

Ja, ik wil meer weten!
tapijttegels

PVC op rol

Wij hebbent de ideale oplossing met flexibele losleg vloeren voor elke ruimte. Met PVC op rol vernieuwt u interieurs in een oogwenk. Handig voor winkels en bedrijven, want u kunt de zaak direct weer openen. Maak uw keuze uit banen, tegels of stroken die zonder verlijming op de bestaande vloer worden gelegd.

Ja, ik wil meer weten!

Gietvloeren

We zijn ervan overtuigd dat de gietvloer van vandaag de dag meer is dan een handgemaakt product. We zien het als een uniek canvas waarop je interieur spraakmakend tot zijn recht kom. De materialen waarmee we werken zijn van ongekende kwaliteit, met minder nemen we namelijk geen genoegen.

Ja, ik wil meer weten!